Website Terms of Use

Dobro došli na stranicu Kamagra HRVATSKA®.Pažljivo pročitajte i pregledajte ove Uvjete korištenja prije pristupa ili korištenja ove web-lokacije. Pristupanjem ili korištenjem ove stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete korištenja. Ako se ne slažete s Uvjetima korištenja, ne smijete pristupati web-lokaciji niti je koristiti.Kamagra Hrvatska može s vremena na vrijeme mijenjati ove Uvjete korištenja, pa biste trebali povremeno provjeravati ove Uvjete upotrebe jer će sve promjene stupiti na snagu čim budu objavljene na ovoj web-lokaciji.
  1. Korištenje Web stranice. Vaš pristup i korištenje informacija sadržanih na web-mjestu podliježe ovim Uvjetima korištenja. Slažete se da ćete u svakom trenutku postupati zakonito u korištenju i pristupanju ovoj web-lokaciji i nećete učiniti ništa što šteti, ometa, ometa pristup, prekida ili narušava funkcionalnost ove web-lokacije ili sprečava korištenje i uživanje web-lokacije drugih korisnika.
  2. Sadržaj. Slažete se da je pristup i korištenje ovog web-mjesta i njegovog sadržaja na vlastitu odgovornost. Kamagra Hrvatska može dodavati, mijenjati ili brisati materijale s ove web-lokacije u bilo koje vrijeme po vlastitom nahođenju. Pfizer će uložiti razumne napore kako bi uključio točne i ažurirane informacije na ovu web stranicu, ali ne daje nikakva jamstva, obveze ili predstavljanja bilo koje vrste u pogledu njegove točnosti, valute, kvalitete, cjelovitosti ili prikladnosti za svrhu. Pfizer se odriče svih jamstava, izričitih ili impliciranih u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. Ni Pfizer, ni njegove podružnice, niti bilo koja strana uključena u stvaranje, izradu ili isporuku ove web stranice neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu ili troškove, bilo u ugovoru, deliktu (uključujući nemar) ili na drugi način koji proizlaze iz oslanjanja na informacije sadržane na ovoj web stranici. pristup, korištenje ili nemogućnost korištenja ove web-lokacije, ili bilo kakve pogreške ili propusti u njenom sadržaju. Ovo ograničenje uključuje svaki gubitak, štetu ili troškove uzrokovane virusima koji inficiraju vašu računalnu opremu, softver ili podatke.
  3. Cookies(Kolačići) i Privatnost. Kamagra Hrvatska poštuje privatnost svojih korisnika. Pogledajte Pravila za kolačiće i privatnost koja objašnjavaju korisnike Prava i osnova na kojoj možemo koristiti bilo kakve osobne podatke (uključujući korištenje “kolačića”) koji nam je otkriven putem ove web stranice.
  4. Medicinske informacije. Ova internetska stranica može sadržavati informacije o raznim medicinskim stanjima i njihovom liječenju. Za one koji to rade, te se informacije daju samo za opće informacije i nisu zamjena za savjete koje daje liječnik ili drugi kvalificirani zdravstveni djelatnik. Informacije na ovom web-mjestu ne biste trebali koristiti za dijagnosticiranje problema ili bolesti vezanih uz zdravlje ili fitness – uvijek se posavjetujte s liječnikom ili drugim kvalificiranim zdravstvenim radnikom.
  5. Intelektualno vlasništvo. Kamagra Hrvatska posjeduje sva autorska prava, patente, prava na baze podataka, zaštitne znakove, dizajne, know-how i povjerljive informacije (bez obzira jesu li registrirane ili ne) i sva druga prava intelektualnog vlasništva koja postoje na ovoj web stranici i njenom sadržaju. Sadržaj ove web-stranice može se kopirati samo za nekomercijalnu pojedinačnu referencu sa svim zadržanim autorskim i drugim vlasničkim obavijestima, a nakon toga ne može se prepisivati, reproducirati ili na drugi način preraspodijeliti. Osim ako to nije izričito dopušteno gore, ne smijete kopirati, prikazivati, preuzimati, distribuirati, mijenjati, reproducirati, ponovno objavljivati ​​ili ponovno emitirati bilo koju informaciju, tekst ili dokumente sadržane na ovoj web-lokaciji ili bilo kojem njegovom dijelu u bilo kojem elektroničkom mediju ili u tiskanom obliku, ili stvarati bilo koji izvedeni rad na njemu, bez Pfizerovog izričitog pisanog pristanka. Osim toga, ime i logo Kamagra Hrvatska registrirani su zaštitni znakovi i ne smiju se koristiti bez pisanog dopuštenja Kamagra Hrvatske. Zlouporaba Kamagra Hrvatska zaštitnih znakova ili bilo kojeg drugog materijala je zabranjena i može kršiti zakon o autorskim pravima, zakon o žigu i / ili druge zakone. Imajte na umu da Kamagra Hrvatska aktivno i agresivno provodi svoja prava intelektualnog vlasništva u punom opsegu zakona.
Copyright © 2019 Kamagra Hrvatska Limited. Sva prava pridržana.

Email: info@kamagrahrvatska.com

Address: 51410 Opatija Hrvatska

© 2019 Kamagra Hrvatska 

x