Što je Kamagra gel?

Kamagra Gel Sadrži sildenafil (100mg) – istu djelatnu tvar kao i Viagra.

Prednost Kamagra gela jest to što po uzimanju brzo otpušta svoje djelovanje te se učinak osjeti već nakon 20 minuta! Jedna kutija sadrži 7 vrećica (tjedno pakiranje) raznih okusa. Svaka vrećica sadrži 100mg sildenafila koji problem erektilne disfunkcije liječi tijekom 4 do 6 sati.

Kamagra oral jelly pomaže pri liječenju erektilne disfunckije

Kamagra gel lijek je koji liječi simptome erektilne disfunkcije (ED) kod muškaraca starosti 18 godina i više.

Kamagra gel povećava protok krvi u penis, pri čemu pomaže muškarcima da dobiju i održe erekciju koja traje dovoljno dugo za spolni odnos.

Kamagra gel neće vam omogućiti trenutnu erekciju. Morate biti seksualno uzbuđeni da bi Kamagra gel djelovao.

Kamagra gel također uz liječenje erektilne disfunkcije poboljšava seksualne performanse muškarca. “Slabo potentne muškarce pretvara u normalne ljubavnike, a normalne ljubavnike pretvara u super muškarce!”

Za liječenje erektilne disfunkcije, Kamagra gel je pouzdan izbor za muškarce, osiguravajući kvalitetne rezultate i povećavajući seksualnu izdržljivost.

Kamagra gel klinički dokazano liječi sva tri problema ED-a::

.Postizanje erekcije

.Tvrdoća erekcije

.Održavanje erekcije

Kamagra gel je od danas dostupna bez recepta!

Sildenafil – aktivni sastojak u Kamagra oral jelly- dostupan je već niz godina, u obliku tableta za potenciju. Kamagra gel prvi je lijek dostupan u obliku gela bez recepta kao pomoć muškarcima s erektilnom disfunkcijom (ED).

Dostupnost Kamagra gela trebala bi olakšati muškarcima pristup vjerodostojnom i učinkovitom liječenju ED-a.Također bi trebala pomoći muškarcima da dobiju točne informacije o ED-u i liječenju iz pouzdanog i stručnog izvora – ljekarnika.

KAMAGRA gelu obično je potrebno 15 do 30 minuta da počne djelovati, tako da možete biti spremni kada to potrebno.

Kako Kamagra gel djeluje?

Kamagra gel djeluje tako da opušta krvne žile penisa pa više krvi može teći u njega i izazvati erekciju kada ste seksualno uzbuđeni.Nakon spolnog odnosa, erekcija će nestati kao i inače.

Kamagra Oral Jelly može Vam pomoći:

  • U dobivanju erekcije dovoljno snažne za spolni odnos
  • U održavanju erekcije tijekom spolnog odnosa
  • U boljoj izdržljivosti za vrijeme spolnog odnosa
  • U znatno povećanoj tvrdoći Vašeg penisa

KAMAGRA gel Vam neće pomoći:

  • ako niste seksualno uzbuđeni, ne postoji mogućnost ne željene erekcije
  • dobiti trenutno erekciju nakon konzumiranja
  • dobiti erekciju koja traje cijelu noć

Što se događa s mojim tijelom prilikom uzimanja KAMAGRA gela?

KAMAGRA gel djeluje opuštajući krvne žile koje provode krv u penis kada je muškarac seksualno uzbuđen. Muškarcima koji imaju erektilnu disfunkciju (ED)lijek omogućuje da više krvi teče u penis kako bi se održale snažnije erekcije. Nakon spolne aktivnosti, erekcija će nestati kao i inače.

Kamagra oral jelly apsorbira se brže od tableta za potenciju i potrebno joj je od 15 do 30 minuta da počne djelovati.Kada se uzme uz obrok bogat mastima, na primjer hamburger i krumpiriće, brzina apsorpcije se smanjuje i Kamagra gelu bit će potrebno duže vremena da počne djelovati.

Klinička istraživanja dokazalu su da Kamagra gel uspiješno djeluje na tvrdoću i postojanost erekcije te seksualnu izdržljivost kod muškarca.

Mitovi o Kamagra gelu

Možete li razlikovati činjenice o Kamagra gelu od mitova?

Postoje mnoge lažne informacije o liječenju erektilne disfunkcije (ED).

Pročitajte tekst u nastavku da biste mogli razotkriti najčešće mitove o tome što KAMAGRA gel radi, a što ne radi:

MITOVI:

KAMAGRA gel može pomoći kod gubitka spolnog nagona i preuranjene ejakulacije

ISTINA:
KAMAGRA gel pomaže muškarcima s ED-om da dobiju i održe erekciju dovoljno snažnu za spolni odnos.Ona nije afrodizijak te ne liječi probleme poput preuranjene ejakulacije.Ako imate druge zdravstvene probleme, trebali biste razgovarati sa svojim ljekarnikom ili liječnikom.

KAMAGRA gel može uzrokovati neprekidnu erekciju u trajanju od 4 sata

ISTINA:
Iako to može biti rijetka nuspojava KAMAGRA gela, vaša će erekcija obično nestati na kraju spolnog odnosa. KAMAGRA gel pomaže muškarcima s ED-om da dobiju i održe erekciju dovoljno snažnu za spolni odnos nakon seksualnih podražaja. Vrijeme potrebno KAMAGRA gelu da počne djelovati razlikuje se od muškarca do muškarca, ali to obično traje između 15 i 30 minuta. Može se uzeti i do 4 sata prije seksualne aktivnosti.

KAMAGRA gel može poboljšati moju seksualnu izvedbu čak i ako nemam ED

ISTINA:
KAMAGRA gel liječi poremećaj erektilne disfunkcije, ali također osobama koje ne boluju od erektilne disfunkcije KAMAGRA gel može poboljšati seksualne performanse sa iznimno tvrdim erekcijama.

Povezani sadržaj

Kako KAMAGRA gel djeluje?

Ako imate erektilnu disfunkciju KAMAGRA gelmože vam pomoći da dobijete ili održite erekciju.

Kako naručiti KAMAGRA gel?

Na sljedećem linku saznajte kako naručiti Kamagragel

Kako konzumirati Kamagrugel?

Pročitajte ove jednostavne upute da biste postigli najbolje rezultate s KAMAGRA gelom

Česta pitanja o Kamagra gelu

Kome je Oral Jelly namijenjen?

Kamagra gel je namijenjen onim muškarcima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom, a osjećaju se mlado i zdravo u duši te žele i dalje uživati u intenzivnim seksualnim odnosima.

Oral Jelly 100 mg mogu bez recepta konzumirati mlađi muškarci koji su zbog stresa i užurbanog stila života izgubili na svojoj čvrstini. Svakako ga se preporučuje i svima onima u zreloj dobi koji se zbog manjih fizičkih zapreka nikako nemaju namjere odreći svog spolnog života.

Vrećica ovog gela od 100mg ne preporučuje se za rekreativno korištenje muškarcima s potpuno funkcionalnom erekcijom, pogotovo ne onima koji imaju problem s odgođenom ejakulacijom. Također ovaj lijek nije namijenjen ženama i djeci, a posebno ne trudnicama i dojiljama.

Kako konzumirati Kamagra gel i koliko dugo djeluje?

Važno je naglasiti na se gel za potenciju Oral Jelly konzumira isključivo oralno, odnosno istiskivanjem jednog pakiranja želea od 100 miligrama u usta. Sildenafil zatim kroz probavu dolazi u vaš krvotok i blagotvorno djeluje na protok krvi do svih važnih dijelova tijela.

Drugim riječima, mazati ovaj gel na penis je pogreška i nemojte to raditi, jer neće imati nikakvog efekta. Naime, lijek za potenciju mora u potpunosti završiti u krvotoku, a to se neće dogoditi vanjskom upotrebom.

Dužina djelovanja ovisi o tome koliko ga je vaše tijelo spremno brzo apsorbirati, što se razlikuje od čovjeka do čovjeka. U praksi se radi najčešće o 4 do 6 sati djelovanja, što je sasvim dovoljno za 2 do 3 izuzetno kvalitetna i ispunjavajuća spolna odnosa. Maksimalno jedna vrećica od 100mg smije se konzumirati u roku od 24 sata.

Uzrokuje li Oral Jelly nekontroliranu erekciju?

Kamagra gel za potenciju svoje djelovanje bazira na onim inhibitorima koji osiguravaju opuštanje krvnih žila i bolji protok krvi. Tako dobivate na spolnoj funkcionalnosti, no i dalje vam je potrebno seksualno uzbuđenje da bi se spolni odnos dogodio.

Dakle, vrećica ovakvog želea ne izaziva nekontroliranu erekciju. Daleko od toga. Ako uzmete Kamagru i vaši ljubavni planovi se izjalove tog dana, vaš će se penis sasvim normalno ponašati i neće biti nikakvih neugodnih situacija, čak i ako se nađete u javnosti.

Baš zato su lijekovi za potenciju perfektan odgovor na erektilnu disfunkciju, a svi oni filmovi koji ih pokušavaju prikazati na humorističan način nemaju veze s realnošću.

Je li Kamagra gel siguran?

Svi proizvodi Ajanta Pharme prošli su detaljna testiranja od strane vrhunskih znanstvenika, prije nego su pušteni u prodaju.

To vrijedi i za Kamagra gel koji je siguran i pouzdan, pod uvjetom da se držite uputa za korištenje. Važno je također kupiti proizvod isključivo kod ekskluzivnih distributera Ajanta Pharme u Hrvatskoj, poput našeg web shopa. Kod nas ga možete kupiti uz mjesečni popust, a dostava vam ga diskretno dostavlja na kućni prag.

Nuspojave koje se u rijetkim slučajevima mogu pojaviti su glavobolja, mučnina, crvenilo lica, pospanost i začepljen nos. U pravilu se nuspojave javljaju dok se muškarac ne navikne na djelovanje ovog lijeka. Zato se preporučuje početnicima da počnu s pola doze, od 50 miligrama, a zatim pređu na punu dozu koja će im pružiti maksimalni užitak.

Koliko ranije uzeti gel za potenciju?

Kamagra gel kao lijek za erektilnu disfunkciju ima izuzetno brzo djelovanje, ali svejedno se trebate pobrinuti da ga uzmete na vrijeme, jer erekcija se neće dogoditi u sekundi.

Koliko brzo će se aktivirati ovisi o vašem metabolizmu i tome koliko efikasno će ga probavni sustav razgraditi i poslati u krvotok. Ako ste novi pri korištenju ovog lijeka, preporučujemo da ga uzmete sat vremena prije početka ljubavnih igara. Tada ćete biti sigurni da će riješiti vaš problem, uz djelovanje četiri do šest sati, što je sasvim dovoljno da dugotrajno uživanje.

Kad postanete malo iskusniji korisnik, moći ćete bolje procijeniti koliko vaš organizam brzo apsorbira Kamagru. U prosjeku već pola sata je sasvim dovoljno da bi gel za potenciju opustio vaše krvne žile, dok se kod mnogih muškaraca to događa čak u razdoblju 15 do 20 minuta nakon konzumacije. To je idealno za spontane ljubavne igre, kroz senzualnu predigru koja prethodi intenzivnom seksualnom iskustvu.

Kako izgleda spolni odnos uz gel za potenciju?

Seks uz korištenja gela može biti iskustvo kakvo ćete pamtiti. Čvrsta, pouzdana i snažna erekcija omogućit će vam da pokažete koliko ste dobar ljubavnik, bez nepravednih fizičkih zapreka koje su vas dugo sputavale.

Po čemu se gel razlikuje od drugih Kamagra proizvoda?

Korištenje gela donosi nešto bržu aktivaciju erekcije u odnosu na tablete i bombone Kamagre. Također je upotreba praktična, a okus odličan.

Gdje kupiti kamagra gel u hrvatskoj

Ovakav gel može se kupiti u našem web shopu, uz povoljnu cijenu. Dostava će se pobrinuti da dobijete lijek na svoj kućni prag, u diskretnom pakiranju koje čuva vašu intimu.

Email: info@kamagrahrvatska.com

Address: 51410 Opatija Hrvatska

© 2019 Kamagra Hrvatska 

x